HÜDA PAR: Temel Dini Bilgiler ile birlikte Kürtçe ve Zazaca derslerini tavsiye ediyoruz

HÜDA PAR: Temel Dini Bilgiler ile birlikte Kürtçe ve Zazaca derslerini tavsiye ediyoruz

​2021-2022 eğitim ve öğretim döneminde okutulacak seçmeli dersler için tavsiyelerde bulunan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Temel Dini Bilgiler ile birlikte Kürtçe ve Zazaca derslerini de tavsiye etti.

HÜDA PAR Eğitim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şahin, 4-21 Ocak tarihleri arasında yapılacak 2020-2021 Eğitim öğretim yılı 2. dönem seçmeli ders tercihleri hakkında tavsiyelerde bulundu.

2021’de okutulacak seçmeli dersler için başvuru süreci başladı. Öğrencilerin tercih ettikleri dersleri 22 Ocak 2021 tarihine kadar okul müdürlüklerine bildirmesi gerekiyor.

“Kur'an-ı Kerim, Peygamberimizin (Sallallahu aleyhi ve sellem) Hayatı ve Dinî Temel Bilgiler ile Kürtçe ve Zazaca derslerini tavsiye ediyoruz”

Kürtçe'nin seçmeli ders olarak tercih edilmesi tavsiyesinde bulunan Şahin, “2020-2021 Eğitim öğretim yılı 2.dönem seçmeli ders tercihleri 4-21 Ocak tarihleri arasında yapılacaktır. Velilerimizin, gerekli hassasiyeti gösterip Kur'an-ı Kerim, Peygamberimizin Hayatı ve Dinî Temel Bilgiler ile Kürtçe ve Zazaca derslerini tercih etmelerini tavsiye ediyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler