HÜDA PAR Trakya bölgesinde teşkilatlanmaya devam ediyor

HÜDA PAR Trakya bölgesinde teşkilatlanmaya devam ediyor

HÜDA PAR Trakya bölgesinde yaptığı teşkilatlanma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

HÜDA PAR 2018 yılı Kasım ayında kurduğu Tekirdağ il teşkilatının ardından Tekirdağ’a bağlı 3 ilçede daha teşkilatlanmaya gidiyor.

Trakya Bölge Koordinatörü Naim Uslu ile birlikte Tekirdağ İl Başkanlığına gelen HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Aslan, 3 ilçede daha teşkilat kurulması için yetki belgelerini verdi. 

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam ve Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut’un görevlendirmesiyle teşkilat kurma yetkisi verilen Çerkezköy, Kapaklı ve Çorlu ilçelerinde parti teşkilatı kurulacak. Buna göre Çerkezköy ilçesi için teşkilat kurma yetkisi Şirin Çelikel’e, Kapaklı ilçesi için Naif Altuntaş’a, Çorlu ilçesi için de Talat Şimşek’e yetki belgesi verildi.

Yetki belgelerinin verilmesinin ardından İLKHA’ya değerlendirmede bulunan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Aslan, şu ifadeleri kullandı:

“HÜDA PAR olarak Genel Başkan ve Genel Merkezimizin programı dahilinde Trakya bölgesinde teşkilatlanmayı sürdürüyoruz. Daha önce Edirne ve Tekirdağ’da teşkilatlarımızı kurmuştuk. Buradaki il başkanlarımız gerekli çalışmaları yürütüyorlar. Şimdi ise ilçe teşkilatlarını kurmaya yöneldik. Bugün 3 ilçemizde (Çerkezköy, Kapaklı, Çorlu) teşkilatın kurulması için yetki belgelerini arkadaşlarımıza verdik. ‘Önce insan öncelik adalet’ düsturuyla hareket eden partimiz, bu kadrolar üzerinden Türkiye’nin her tarafına gereken anlayış ve bakış açısını ulaştırma adına inşallah bu faaliyetleri götürecektir. Rabbim çalışmaları hayırlı kılsın. Memleketimize, insanlığa faydalı kılsın. Hizmet için, insanlık için çalışmaya devam edeceğiz.”

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler