HÜDA PAR ve siyasi partiler arasında bayramlaşma ziyaretleri

HÜDA PAR ve siyasi partiler arasında bayramlaşma ziyaretleri

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı vesilesiyle kentteki siyasi partileri ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Siyasi partilerden de iade-i ziyaret yapıldı.

Ramazan Bayramı münasebetiyle siyasi partiler arası yapılan bayramlaşmalar kapsamında, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığından bir heyet, Saadet Partisi ve Yeniden Refah Partisini ziyaret etti.

HÜDA PAR heyeti ilk olarak, Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret etti. Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet İslam ile il yönetimi tarafından ağırlanan heyet, karşılıklı bayram tebriklerini ilettiler.

HÜDA PAR heyeti, daha sonra Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret etti. HÜDA PAR heyeti, Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Başkanı Abdulkadir Beyaz ve il yönetimi tarafından karşılandı.

Siyasi partilerin bayramlarını kutlayan HÜDA PAR Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Abdulkadir Üstündağ, huzur ve barış içinde bayramların kutlanmasını temenni ettiklerini belirterek, Ramazan Bayramı'nın tüm İslam âlemine hayrılar getirmesine ve İslam ümmetinin vahdetine vesile olmasını diledi.

Siyasi partilerden HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığına iade-i ziyaret

Ramazan Bayramı münasebetiyle HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığını ise sırasıyla Ak Parti ve Yeniden Refah Partisi’nden birer heyet bayram ziyaretinden bulundu. Siyasi parti temsilcilerini, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat ve İl Başkan Yardımcısı Faruk Göçer ile Gençlik Kolları Başkanı Ubeydullah Çakır karşıladı.

Siyasi parti temsilcileri, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Erat’ı ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Bayramlaşma ziyaretlerinde, gündemdeki konular ile ilgili görüş alış verişinde bulundu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.