HÜDA PAR Viranşehir İlçe Başkanlığından esnaf ziyareti

HÜDA PAR Viranşehir İlçe Başkanlığından esnaf ziyareti

HÜDA PAR Viranşehir İlçe Başkanlığından bir heyet esnafı ziyaret ederek sıkıntı ve taleplerini dinledi.

HÜDA PAR Viranşehir İlçe Başkanı Yakup Esmer ve beraberindei heyet ilçe esnafını ziyaret ederek sorun sıkıntılarını dinledi, taleplerini kulak verdi.

Derik Caddesi esnafının sıcak ilgisiyle karşılanan Esmer,  ziyaret sonrası esnafın sorun, sıkıntı ve taleplerinin yetkililer tarafından görmezlikten gelinmemesi gerektiğini belirterek yetkililere çağrıda bulundu.

İlçe esnafının sorunlarını basına değerlendiren Esmer, “HÜDA PAR İlçe Teşkilatı olarak esnafımıza yönelik ziyaretlerimzi aksamadan devam ediyor. Derik Caddesi esnafımızı bu hafta ziyaret ederek sıkıntılarını dinledik, taleplerine kulak verdik.  İlçemizin bir türlü giderilemeyen sorunu ve en önemli sıkıntısı elektrik kesintileri. Bu durumdan birçok esnaf kardeşimiz rahatsız. Özellikle çarşı merkezinde, yer altına döşenen elektrik hatlarının üzerlerinin kapatılmaması esnafımızı çok mağdur ediyor. Bir diğer husus ise, çok yüksek geldiği belirtilen elektrik faturaları. Esnaf kardeşlerimiz, bu gibi sıkıntılarının bir an önce giderilmesini talep edilmektedirler.” ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR Viranşehir İlçe Teşkilatı olarak, esnafın sıkıntılarını dile getirmeye devam edeceklerini belirten Esmer, “Buradan yetkililere sesleniyoruz! Esnafımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları ve mağduriyetlerini bir an önce giderin.” dedi. 

İLKHA































Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.