HÜDA PARdan Eğitim-Bir-Sen Genel Merkezine ziyaret

HÜDA PARdan Eğitim-Bir-Sen Genel Merkezine ziyaret

HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir, beraberindeki heyetle, Eğitim-Bir-Sen 6'ncı Olağan Genel Kurul seçimlerinde yeniden başkan seçilen Ali Yalçın'a "hayırlı olsun" ziyaretini gerçekleştirdi.

HÜDA PAR Genel Sekteri Şehzade Demir ve Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin İmir, beraberlerindeki heyetle birlikte, Eğitim-Bir-Sen 6'ncı Olağan Genel Kurul seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Ali Yalçın'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz hafta Ankara Kızılcahamam'da gerçekleşen ve parti olarak da katılım sağladıkları Eğitim-Bir-Sen 6'ncı Olağan Genel Kurul seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden seçilen Ali Yalçın ve yönetimine "hayırlı olsun" temennisinde bulunan HÜDA PAR Genel Sekreteri Demir, Yalçın'ı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Görüşmede eğitim alanındaki gelişmeler ele alınırken, özellikle eğitim sistemindeki sıkıntıların giderilmesi noktasında herkesin elinden geleni yapması gerektiği vurgulandı.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Demir ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler