HÜDA PAR’dan tren kazasında hayatını kaybedenlere başsağlığı mesajı

HÜDA PAR’dan tren kazasında hayatını kaybedenlere başsağlığı mesajı

​Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 24 kişinin hayatını kaybettiği, 124 kişinin de yaralandığı tren kazasına ilişkin HÜDA PAR yetkilileri başsağlığı dileklerinde bulundu.

Edirne’nin Uzunköprü ilçesi ile İstanbul Halkalı seferini yapan yolcu treninin 5 vagonu, Tekirdağ'ın Muratlı ile Çorlu ilçeleri arasındaki Sarılar Mahallesi'nde raydan çıkarak devrildi. Devrilen yolcu treninde 24 kişi hayatını kaybederken, 124 kişi de yaralandı.  

Yaşanan tren kazasına ilişkin başsağlığı temennilerinde bulunan HÜDA PAR yetkilileri, bu kazada sorumluların bulunması ve hesap sorulması gerektiğini ifade ettiler.

Toprak kaymalarının etkili olduğu güzergâhta kontrollerin yapılıp yapılmadığının soruşturularak ortaya çıkarılması gerektiğini söyleyen HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da şifa diledi.

Yavuz, “Çorlu’da meydana gelen tren kazasında vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelere sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Toprak kaymalarının etkili olduğu bu güzergâhta yeterli kontrollerin yapılıp yapılmadığının soruşturularak ortaya çıkarılması gerekir.” dedi.

“Tren kazasında sorumluların bulunmasını ve ciddi hesap sorulmasını bekliyoruz”

Kazada sorumluların bulunup hesap sorulması gerektiğini söyleyen HÜDA PAR eski Genel Başkanı Avukat Zekeriya Yapıcıoğlu ise “Çorlu'daki tren kazasında vefat eden kardeşlerimize rahmet, kederli ailelerine sabır diliyorum. Katliam gibi olaydan yaralı olarak kurtulanlara acil şifalar diliyorum. Sorumluların bulunmasını ve ciddi hesap sorulmasını bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Yüce Allah, afetlerden korusun”

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük de “Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen tren kazasında vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Yüce Allah, afetlerden korusun.” dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.