Hür Aday Oğuz’dan Bahçesaray esnafına ziyaret foto

Hür Aday Oğuz’dan Bahçesaray esnafına ziyaret foto

HÜDA PAR'ın desteklediği Van bağımsız milletvekili adayı Mehmet Mehdi Oğuz, beraberindeki heyetle Bahçesaray ilçe esnafını ziyaret etti.

Van bağımsız milletvekili adayı Mehmet Mehdi Oğuz aralarında HÜDA PAR Van İl Başkanı Rasim Saygın'ın da bulunduğu bir heyetle Bahçesaray (Müküs) ilçe esnafını ziyaret etti.

Gittiği her yerde esnafın ve halkın yakın ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Oğuz, kendisine gösterilen teveccühten dolayı herkese teşekkürlerini ileterek, dua ve destek istedi. Halkın sorunlarını dinleyen Oğuz, Meclise girmeleri halinde bölgenin huzur ve refahı için ellerinden geleni yapacaklarını ve İslami muhalefet olacaklarını ifade etti.

Esnaf ziyaretleri sırasında Van Ak Parti milletvekili adayı Hamdullah Şevli ile karşılaşan Oğuz, seçim çalışmalarında kendisine başarı temennisinde bulundu.

Oğuz, beraberindeki heyetle Bahçesaray programından sonra Müküs çayının kaynağı Kanisipi’ye gidip incelemelerde bulundu.

Kanisipi’den dönen bağımsız milletvekili adayı Oğuz, Peygamber Sevdalıları Platformunun düzenlediği Kutlu Doğum programına katıldı.

İLKHA



















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.