"Hz. Peygambere olan özlemimizi gideriyoruz"

"Hz. Peygambere olan özlemimizi gideriyoruz"

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Araban’da düzenlenen kutlu doğum etkinliği sonrası programa katılanlar, duygu ve düşüncülerini dile getirerek, mevlit etkinlikleriyle Hazreti Peygambere olan özlemlerini giderdiklerini ifade ettiler.

Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep Koordinatörlüğü tarafından Gaziantep’in Araban ilçesinde düzenlenen kutlu doğum programı halkın yoğun katılımı ile gerçekleşti. Etkinlikle Peygambere olan özlemi gideren Araban sakinleri, programı çok güzel bulduklarını belirttiler.

Etkinliği çok beğendiklerini ifade eden Araban sakinleri Peygamber sevdalılarına bu güzel etkinliklerinden dolayı teşekkür ettiler.

 Son yıllarda bu tür etkinliklerin düzenlenmeye başlandığını belirten Ömer Doğan,  “Son birkaç yıldır Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından ilçemizde bu tür etkinlikler düzenleniyor. Bu tür etkinliklerin yapılmasında emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bu tür etkinliklerle Hazreti Peygambere olan özlemimizi gideriyoruz, bundan dolayı çok mutlu oluyoruz.”dedi.

Peygamberimize olan özlemimizi gidermek için buraya geldik

Program boyunca sürekli duygulandığını ifade eden Ali Kaya, “Program esnasında çok duygulandım. Peygamberimize olan özlemimizi gidermek için buraya geldik. Sürekli salavatlar getirdik, Kur’an-ı Kerim dinledik, mevlidi şerif okundu, özellikle küçük kız çocuklarının o güzel kıyafetleri ile ilahiler söylemesi ile çok duygulandım.”diyerek Peygamber Sevdalıları Platformuna dualarda bulundu.

Kelimeler kifayetsiz kalmakta anlatılacak gibi değil çok duygulandık

Bu tür etkinliklerle Hz. Peygambere olan özlemlerini giderdiklerini belirten Haci Şen ise, “Araban’da böyle bir etkinliğin düzenlenmesi bizleri çok sevindirdi. Bu güzel manzara karşısında çok duygulandık. Kelimeler kifayetsiz kalmakta anlatılacak gibi değil çok duygulandık. Rabbim Müslümanlara vahdet ve birlik nasip etsin. Rabbim sayılarımızı çoğaltsın. Allah tüm Peygamber Sevdalılarından razı olsun buralara kadar geldikleri için.”şeklinde duygularını dile getirdi.

Bu tür programların sürekli düzenlenmesini istiyoruz

Kutlu Doğum etkinliklerinin her yıl düzenlenmesini istediklerini ifade eden Mehemet Özdemir de, “Ben ilk defa böyle bir programa katılıyorum. Çok sevindik güzel ilahiler söylendi. Hava çok güzeldi. Allah bu programda emeği geçenlerden razı olsun. Bu tür programların sürekli düzenlenmesini istiyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl daha büyük katılımlar olur.”temennisinde bulundu. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.