İçişleri Bakanı Soylu: "İnancımıza göre 'LGBT' bir sapkınlıktır"

İçişleri Bakanı Soylu: "İnancımıza göre 'LGBT' bir sapkınlıktır"

Katıldığı bir TV programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, cinsel sapkınlıklar için "Bizim inancımıza göre bu sapkınlıktır. Aile yapımızı korumakla mükellefiz." dedi.

Boğaziçi Üniversitesinin önünde Kâbe'ye yönelik yapılan saygısızlığa tepki gösteren Soylu, cinsel sapkınlığın, bu toprakların hiçbir değeriyle örtüşmeyen ve tamamen Batı'nın Türkiye'ye pazarladığına vurgu yaptı.

Soylu "LGBT denilen, değerlerimizle hiçbir şekilde örtüşmeyen, bu toprakların hiçbir değeriyle örtüşmeyen, tamamen batının Türkiye'ye pazarladığı ideolojik grupları üniversitenin göbeğine oturtmuşlar. Senin Kâbe-i Muazzama ile ne işin var? Bu soruyu birisi sormuyor mu? Onları yapanların annesi, babası, ailesi yok mu? Bu ülkede her gün 5 vakit Ezan-ı Muhammed-i okunuyor kulaklarımıza. Ne oldu demokrasiye, saygıya, çoğulculuğa? İnsanların inandıklarına kışkırtıcı şekilde yaklaşım doğru mu?" diye sordu.

Aileyi korumakla mükellef olduklarının altını çizen Soylu, şunları söyledi:

"LGBT'yi dinimiz yasaklıyor. Bana göre sapkınlıktır. Ben inanan bir insanım. Bizim inancımıza göre bu sapkınlıktır. İki iki daha dört. Şimdi ben bu değerlendirmeleri yapmakla mükellefim. Aile yapımızı korumakla mükellefiz. İlk önce bir birey, bir ailenin mensubu olarak, aynı zamanda bu toplumun bir ferdi olarak ve bir Müslüman olarak bunu söylemekle mükellefim. Bunları anlatmakla da mükellefim. Dinim de bunu emrediyor."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler