İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Mardin ve Gaziantep'teki kazalara ilişkin açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Mardin ve Gaziantep'teki kazalara ilişkin açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün Gaziantep ve Mardin'de yaşanan trafik kazalarına ilişkin açıklamalarda bulunarak, kazalarla ilgili çok yönlü soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin'de 20 kişinin ve Gaziantep'te ise 15 kişinin hayatını kaybettiği kazalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Kazalara ilişkin soruşturmalar çok yönlü olarak sürüyor." diyen Bakan Soylu, "Eksik görürsek bedelini ödetiriz. Mardin'de kaza olan yolda bir eğim var. Vatandaşlarımızın Mardin'deki çevre yolu talebine cevap vereceğiz" dedi.

Bakan Soylu şöyle konuştu: "Bu olay, Türkiye'deki kazaları belli bir oranda düşürmemizin ardından geldi. Bütün cenazelerimizi defnettik. Aynı zamanda, başsavcılarımız cenazeleri bir önce teslim etmek için yoğun bir şekilde çalıştık. Herkes elinden geleni yaptı. Mardin'de de kaza olan yolda bir eğim var. Vatandaşlarımızın Mardin'deki çevre yolu talebine cevap vereceğiz. Ulaştırma Bakanlığımız buraya gelecek ve bunu hemen hayata geçirmeye çalışacak. Soruşturmalar, aracın teknik özelliklerinden yolun duruma kadar çok yönlü olarak devam ediyor. Tek bir eksik bile görsek bedelini ödetiriz."

Bakan Soylu, Mardin'deki hastanelerde en son 5 kişinin kaldığı bilgisini paylaşarak durumlarının ağır olmadığını söyledi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.