İdil'de Hayatını Kaybeden İrşad Gök Toprağa Verildi

İdil'de Hayatını Kaybeden İrşad Gök Toprağa Verildi

Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Tepeköy'ünde (Xıraberıbbın) aile içi bir tartışmada silahın ateşlenmesi sonucu hayatını kaybeden İrşad Gök, düzenlenen törenle ebedi hayata uğurlandı.

ŞIRNAK-İdil'e bağlı Tepeköy'ünde (Xıraberıbbın) geçen Cuma akşamı gerçekleşen aile içi bir tartışmada silahın ateşlenmesi sonucu hayatını kaybeden İrşad Gök sevenlerinin katıldığı kalabalık bir vatandaş topluluğu ile ebedi hayata uğurlandı.

Köy mezarlığına defnedilen İrşad Gök, aynı zamanda ilçe merkezinde esnaflık yapıyordu. İslami kişiliğinin verdiği terbiye ile komşuları ile iyi geçinen, fakire, düşküne hizmet anlayışında olan örnek kişiliğiyle arkadaşlarının ve ilçe esnafının takdirini toplamıştı. Talihsiz bir şekilde hayatını kaybetmesi vefat haberini duyanları derinden üzdü.

Olayda ağır yaralanan M.Şerif Akman'ın ise Cizre Devlet Hastanesinde yapılan ameliyat ile hayati tehlikeyi atlattığı, yeterli imkanlar olmadığından dolayı Diyarbakır Tıp Fakültesine sevkinin yapıldığı ve yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Öte yandan İdil Savcılığının olay ile ilgili yaptığı soruşturma kapsamında ölen şahsın kardeşi M.Ş.G'nin şüpheli olarak gözaltına alındığı bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.