İHH Gaziantep Şubesinin yeni hizmet binası açıldı

İHH Gaziantep Şubesinin yeni hizmet binası açıldı

Uluslararası İnsani Yardım Vakfı (İHH) Gaziantep Şubesinin yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

Yemen’de yaşanan insanlık krizine dikkat çekmek amacıyla İnsanı Yardım Vakfı (İHH) Gaziantep Şubesi tarafından düzenlenen programa katılmak için kente gelen İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, vakfının yeni hizmet binasının açılışına katıldı.

İHH Gaziantep Şubesinin merkez Şehitkamil ilçesi İncilipınar Mahallesindeki hizmet binasının açılışına İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Araştırmacı-Yazar Abdurrahman Dilipak, kurum yetkilileri, STK temsilcileri, vakıf üyeleri ve davetliler katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Gaziantep Valisi Davut Gül, İHH’nin yeni hizmet binasının hayırlara vesile olmasını diledi.

Gül, “Bugün İHH’nın yeni hizmet binasının açılışı için bir araya geldik. Buna katkı sunan, hayır yapan ve organize eden herkesten Allah razı olsun. İHH, Türkiye’nin, milletimizin, insanlığın vicdanı. Bu yardım kuruluşunun yaşaması ve yaşatılması lazım. Bugün bu sevince ortak olan her birinize de teşekkür ediyorum. Allah, hayırlı ve uğurlu etsin.” dedi.

Konuşmanın ardından kurdele kesilerek İHH Gaziantep Şubesinin yeni hizmet binasının açılışı yapıldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.