İhsan-Der Peygambere hakareti kınadı

İhsan-Der Peygambere hakareti kınadı

Peygambere hakarete bir tepkide Gaziantep’in Nizip ilçesinden geldi.

Gaziantep’in Nizip ilçesinde faaliyetlerde bulunan İhsan-Der, Peygamber efendimize yapılan hakarete karşı bir basın açıklaması yaptı.

İhsan-Der Başkanı Halil Vural’ın yaptığı açıklamada; Charlie Habdo dergisinin ifade özgürlüğü adı altında, Peygamber Efendimize ve İslam'ın değerlerine saldırması ve batı ve batının yardakçıları da sözüm ona sözde basın özgürlüğü adı altında, İslam'a ve İslami değerlere saldırmaları, aslında batının ikiyüzlülüğünü ortaya koymaktadır. Batı dünyasının, İslam ve Hz. Muhammed’e (sav) düşmanlığı son günlerde alçaklığın en yüksek perdesinden tekrar tezahür etmiş durumdadır.” dedi.

Vural, “İslam düşmanı batı, tarih boyu İslam coğrafyasını işgal etmekle, katliamlar yapmakla, Müslümanlar için hayatı zindan etmiştir. İslam âleminin yeraltı ve yerüstü zenginliklerini sömürmekle yetinmemiş bir de İslam'a ve O'nun kutsallarına periyodik olarak hakaret etmiş, hicvetmiş, hakir görmüştür. Son olarak Fransa'da yaşananlar, görülmek istenmeyen gerçekleştirilmiş tüm zulümlerin sonucu olmuştur. Batı dünyası ektiğini biçmiştir.” ifadelerinde bulundu.

Açıklamanın sonunda ise “12 kişinin ölümünden sonra dünyayı ayağa kaldıranlar, sözüm ona insan haklarından dem vuranlar; milyonlarca Müslüman'ın, çocuk, kadın ve yaşlıların katilinde, muhaceretinde üç maymunu oynamaları onların ikiyüzlülüklerini göstermiştir.” denildi. (Bayram Çakar-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.