İhtiyaç sahipleri bu marketten ücretsiz alış veriş yapıyor

İhtiyaç sahipleri bu marketten ücretsiz alış veriş yapıyor

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde "Sosyal Yardım Projesi" kapsamında belediye bünyesinde açılan sosyal markette, ihtiyaç sahibi aileler, kendilerine verilen kartlarla para ödemeden alış veriş yapabiliyor.

Şahinbey Belediyesi bünyesinde bulunan markette, et ve süt ürünleri, kıyafet, ayakkabı, gıda ürünleri, temizlik maddeleri kahvaltılık ürünlerden kuru gıda ürünlerine kadar ailelerin ihtiyaç duyabileceği her türlü ürün bulunuyor.

İhtiyaç sahibi aileler tıpkı normal marketlerde yapılan alışverişler gibi sosyal marketten alış verişlerini yapabiliyorlar. Şahinbey Belediyesi tarafından 2011 yılında ihtiyaç sahibi ailelerin hizmetine sunulan marketten bugüne kadar 88 bin 285 kişi faydalandı.

Sosyal marketin çalışmaları ile ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal markette ihtiyaç sahibi ailelerin tüm ihtiyaçlarının karşılayabildiklerini söyledi.

Sosyal marketten bu güne kadar 88 bin 285 kişinin faydalandığını belirten Tahmazoğlu, şunları dile getirdi:

"Diğer marketlerde bulunan bütün ürünler sosyal marketimizde de bulunuyor. Ayrıca vatandaşlarımız beyaz eşyadan, gelinlik ve nişan kıyafetlerine kadar her türlü ihtiyaçlarını bu marketten karşılayabiliyor. Bir eve ne lazımsa marketimizde bulunuyor. Ayrıca marketimizde halı, çekyat, çamaşır makinesi buzdolabı gibi ürünleri bir limite tabi tutmaksızın ihtiyaç sahibi ailelere veriyoruz çünkü bunlar bir evin temel ihtiyaçlarıdır. Bunun dışında vatandaşlarımız aylık ihtiyaç duyacağı ürünlerin tamamını hanenin nüfusuna göre belirlediğimiz limit çerçevesinde herhangi bir para ödemeden alabiliyor."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler