İki çocuğuyla birlikte kocasını öldürdü

İki çocuğuyla birlikte kocasını öldürdü

Şırnak'ın Uludere ilçesi Taşdelen köyünde yaşanan cinayetin zanlıları eşi ve çocukları olduğu belirlendi.

Uludere ilçesi Taşdelen köyünde 18 Kasım sabahı kimliği belirsiz kişi veya kişilerce öldürülen Ekrem Çetin'in (35) katil zanlılarının ailesi olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre,18 Kasım sabahı Uludere ilçesi Taşdelen köyünde sabah evinden çıkıp haber alınamayan ve evinin 200 metre uzağında bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen ve üstü branda ile örtülen Ekrem Çetin'in cinayetindeki sır perdesi çözüldü.

Yürütülen soruşturmanın derinleştirilmesiyle ailesinin ifadesi alındı. Jandarma ifadesinde Ekrem Çetin'in eşi Kıymet Çetin (30), cinayeti oğlu Ü.Ç. (16) ve kızı K.Ç. (14) ile planlayıp uyguladıklarını itiraf etti. Şiddetli geçimsizlik yaşadıklarını jandarmadaki ifadesinde anlatan Çetin, "Eşim çocuklarımın önünde beni sürekli dövüyordu. Sigara izmaritlerini vücudumun üstünde söndürüyordu. Biz çocuklarımla bir olup onu öldürmeye karar verdik. Önce kafasına odunla vurduk sonra 7 bıçak darbesiyle bıçakladık." dedi.

İfadeye eklenen Ü.Ç. ve K. Ç. de babalarının annelerine uyguladığı şiddet nedeniyle anneleriyle bir olup babalarını öldürdüklerini itiraf etti.

Anne Kıymet, kızı K.Ç. ve oğlu Ü.Ç. jandarmadaki ifadelerinin ardından Uludere Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.

Cumhuriyet Savcılığında da ifadelerinde cinayeti yaptıklarını tekrar itiraf eden zanlılar, tutuklanarak Şırnak F Tipi Cezaevine gönderildi.

Uludere ilçesine bağlı Taşdelen köyünde oturan Ekrem Çetin, 18 Kasım Pazar günü sabah erken saatlerde evinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamamış, aile de Çetin'e telefonla da ulaşamayınca durumu jandarmaya bildirmişti.

Jandarma ekiplerince köyde yapılan arama çalışmasında, Çetin'in cesedini evine 200 metre uzaklıkta boş bir arazide üstü branda ile örtülmüş şekilde bulmuştu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler