İLKHA'nın haberleştirdiği evi yanan aileye Bağlar Belediyesi yardımda bulundu

İLKHA'nın haberleştirdiği evi yanan aileye Bağlar Belediyesi yardımda bulundu

Geçtiğimiz günlerde, Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi Mevlâna Halit Mahallesi Hatboyu Caddesi'nde ikamet eden ve elektrik kontağından çıkan yangınla evi yanan Çiçek ailesine, Bağlar Belediyesi gıda yardımında bulundu.

Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, geçtiğimiz günlerde elektrik kontağından çıkan yangınla harabeye dönen evde yaşayan Çiçek ailesine gıda yardımında bulunarak Ramazan öncesinde 5 kişilik ailenin yüzünü güldürdü.

Bağlar merkez Mevlâna Halit Mahallesi'nde yaşayan 5 kişilik Çiçek ailesinin evleri geçen hafta içerisinde elektrik kontağından çıktığı ifade edilen yangın nedeniyle hasar görmüş, evdeki tüm eşyalar kullanılamaz hale gelmişti.

Eşinin, Covid-19 salgınından önce inşaatlarda demirci ustası olarak çalıştığını, ancak salgından sonra işsiz kaldığını belirten Seniha Çiçek, yaşadıkları zor durumu dile getirerek destek istedi.

Zor durumda kalan Çiçek ailesinin mağduriyetini bir nebze olsun gidermek için Bağlar Belediyesi harekete geçti.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ailenin ihtiyaçlarını karşılanması için belediye ekiplerine talimat verdi. Gıda ve temel ihtiyaç ürünlerinden oluşan ihtiyaç listesini hazırlayarak alışveriş yapan ekipler, hazırladıkları paketleri Çiçek ailesini ziyaret ederek teslim etti.

Beyoğlu tarafından temin edilen paketleri teslim alan aile duygu dolu anlar yaşadı. Çiçek ailesi, Ramazan öncesinde kendilerine uzatılan yardım elinden dolayı Beyoğlu'na teşekkür etti.

Aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Beyoğlu da, ailenin yaşadığı duruma çok üzüldüklerini belirterek "İmkanlar dahilinde bir ailemizin daha yüzünü güldürdüğümüz için çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.