İmam hatip öğrencileri okullarından memnun

Bir yandan inançlarını öğrenirken diğer yandan akademik başarılar elde eden imam hatip okulları öğrencileri, bu okullarda okumanın ayrıcalık olduğunu belirtti.

Yaz tatili olmasına rağmen öğrencilerin başarılı olması için akademik anlamda ders vermeye devam eden Adıyaman Anadolu İmam Hatip Ortaokulu Fen ve Sosyal Projeler Okulu öğrencileri imam hatipli olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.


Fahri Eymen Çetin

Yaz tatilinde gördekleri eğitimin verimli olduğunu belirten Fahri Eymen Çetin, "Adıyaman Anadolu İmam Hatip Ortaokulu Fen ve Sosyal Projeler Okuluna yaz eğitimi için geldik. Bu okulun ortaokul bölümünde okuyordum. 6'ncı sınıf oldum. Çok verimli dersler işliyoruz. Hocalarımız bizlere yardımcı oluyor. Verimli geçen derslerden dolayı hocalarıma teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.


Taha Yusuf Yalçın

Verilen eğitimden memnun olduğunu dile getiren Taha Yusuf Yalçın , "Şuan okuduğum okulun Güneydoğu'nun ve Adıyaman'ın en iyi ortaokulu olduğunu bildiğim için buraya geldim. Bu okula sınavla girdik. Okulumuz çok başarılı ve bu başarıyı devam ettirmek istiyoruz. Bu yaz gününde öğretmenlerimizin verdikleri eğitimle daha iyi olmak için çabalıyoruz." dedi.


Ahmet Hakan Şahin

Ahmet Hakan şahin ise, "Yaz aylarında dahi burada eğitim görmek için geliyoruz. 6'ncı sınıfa geçtim. Derece yapmak için yaz ayların da dahi okula geliyoruz. Kur'an-ı Kerim dersinin yanı sıra akademik derslerimizi de görüyoruz. Öğretmenlerimiz için bu yaz aylarında zahmet oluyor ama bizim için faydalı bir eğitim oluyor. Öğretmenlerime teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu


Yusuf Eymen Orhan

Yusuf Enes Orhan, "Yaz günü olmasına rağmen öğretmenlerimizle birlikte okula eğitim görmeye geliyoruz. Öğretmenlerimiz de bizlerin daha iyi yerlere gelmesi için okula geliyorlar. Arkadaşlarımın imam hatip okumasını tavsiye ediyorum. Eğer iyi yerlerde olmak itiyorlarsa bu okulda olmalarını tavsiye ediyorum." dedi. (İLKHA)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler