İnzar aile dergisi temmuz 2007 editör

İnzar aile dergisi temmuz 2007 editör

Bizleri yoktan var eden, varlığından haberdar ederek iman gibi sonsuz güzelliklere mebni bir imana sahip kılan şanı yüce Mevlamıza sonsuz hamd ve senalar olsun.

Bismillah…

Bizleri yoktan var eden, varlığından haberdar ederek iman gibi sonsuz güzelliklere mebni bir imana sahip kılan şanı yüce Mevlamıza sonsuz hamd ve senalar olsun. Güzel ahlakı tamamlamak üzere gelen serveri kâinat Muhammed Mustafa’ya binlerce salât u selamlar olsun. Onun yolundan taviz vermeden mücadelesini dilden dile, gönülden gönüle akıtarak günümüze ulaşmasında emeği geçen tüm muvahhid müminlere selam olsun.

Sıcaklar bütün hararetiyle bizlere tebessüm ederken bir kez daha sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüz tatil. Bu güzel zaman boşa heder olmasın diye bir plan ve program dâhilinde hareket etmemiz gerekmektedir. Akrabaları ziyaret etmek, piknik yapmak, Kur’ân-ı Kerim dersini almak/vermek ve daha birçok güzel şeyler programımızın içinde bulunması gereken maddelerdir.

Yüce Yaradanımızın bizlere vermiş olduğu yaz sıcaklığı nimeti bizleri böyle kavuruyorken acaba Cehennem ateşi nasıldır diye düşünmemiz ve ona göre kendimizi ve ailemizi ona yakıt olmaktan kurtarmanın gayreti içinde olmalıyız. Unutmayalım ki bilmek ve yapmak birbirinden çok farklı şeyler olmakla beraber bilmeden de yapmanın mümkün olmadığını ve bilginin de okumadan olamayacağını unutmamalıyız. Okumak, okumak ve yine okumak. Hakk-Batılı, İyiyi-kötüyü, çirkini-güzeli, hayr-şerri, öğrenmek için.

İnzar Aile Ekimizde görmek istediklerimizi yazıp-çizip gönderelim. Ekimizin kemale doğru yürümesi için öneri ve şikayetlerinizi bekliyoruz.

Allah’ım! Bizleri ve tüm muvahhid, mücahid kardeşlerimizi cehennem yakıtı olmaktan koru. Bunu da lütf u kereminle yap.

Davamızın sonu Allah’a (cc) hamd etmektir.

İnzar Dergisi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.