İpekyolu’nda kaza yapan TIR’ın sürücüsü hayatını kaybetti

İpekyolu’nda kaza yapan TIR’ın sürücüsü hayatını kaybetti

Mardin’in Nusaybin ilçesinden geçen uluslararası İpekyolu’nda meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Kaza, gece saat: 24.30 sıralarında Mardin'e bağlı Yeniköy Jandarma Karakolu mevki İpekyolu üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Nusaybin’den Kızıltepe yönüne giden Renas Durmuş yönetimindeki 73 AE 645 plakalı tomruk yüklü TIR, jandarma karakolunun güvenliği nedeniyle yolun tek şeride dönmesi için yol ortasına dikilen işaret levhalarına çarpmamak için direksiyonu kırması sonucu yolun ortasındaki kanala devrildi.

Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine kaza bölgesine Nusaybin itfaiyesine bağlı arama kurtarma ekibi ve 112 acil servis ambulansı sevk edildi.

Arama kurtarma ekipleri, sürücüyü sıkıştığı yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Ancak sağlık ekipleri, sürücünün hayatını kaybettiğini belirledi.

Durmuş'un cenazesi otopsi yapılmak üzere ambulans ile Nusaybin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Görgü tanıkları, yolun tek şeridi düştüğü jandarma karakolu önünde çok sayıda kazanın yaşandığını ifade ederken buna bir çözüm bulunmasını istiyor.

Kaza yapan TIR’ın vinç yardımıyla başka TIR’a yüklendikten sonra yaklaşık 3 saat kapalı kalan yol tekrar trafiğe açıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.