İradenin sandığa yansıması için tüm tedbirleri aldık

İradenin sandığa yansıması için tüm tedbirleri aldık

Köy muhtarlarıyla bir araya gelen Batman Valisi Ahmet Deniz, vatandaşın özgür iradesinin sandığa yansıması için tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

Batman Valisi Ahmet Deniz, Sason’un Yücebağ Beldesini ziyaret ederek, burada belde sakinleri ve beldeye bağlı köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Ziyaret sırasında Vali Deniz’e; Sason Kaymakamı Ökkeş Beyaz, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan, il ve ilçe kurum müdürleri eşlik etti.

Belde ziyaretinde Yücebağ Belediyesi Başkanı Atilla Çetinkaya ve belde sakinleri tarafından karşılanan Vali Deniz, burada belde sakinleriyle öğle yemeği yedi. Yemeğin ardından Yücebağ Belediyesini ziyaret eden Deniz, burada incelemelerde bulunduktan sonra, beldeye bağlı köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Yaptığı incelemelerden sonra basına açıklamalarda bulunan Vali Deniz, Sason’daki problemleri kurum müdürleriyle birlikte masaya yatırdıklarını belirtti.

Öncelikli görevlerinin halkın huzur ve güvenliği sağlamak olduğunu söyleyen Deniz, “Bir yerde huzur, birlik ve beraberlik varsa sorun çok daha hızlı çözülür. Huzurun olduğu yerde yatırım, kalkınma, gelişim, değişim oluyor ve bütün güzellikler yaşanıyor. Ama huzur yoksa da bunların hiçbiri bir anlam ifade etmiyor. Yanı başımızdaki ülkelerin durumunu hepimiz gördük. Suriye’nin, Irak’ın, Libya’nın durumu maalesef içler açısıdır. Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de vatanına, milletine, bayrağına sevdalı insanlarımız var, dimdik ayaktalar. Birlik ve beraberliklerine sahip çıkıyorlar. Bunu 15 Temmuz’da gördük, daha öncesinde de gördük. Çukur siyasetine prim vermeyerek vatan ve millet sevgisinin ne olduğunu gösterdiler. Bize düşen bu insanlara hizmetin en iyisini sunmaktır.” dedi.

Vatandaşın özgür iradesinin sandığa yansıması için tüm çalışmalarını yaptıklarını aktaran Deniz, “Bir tek silahlı terör örgütü kalmayıncaya kadar bizim mücadelemiz devam edecek. Bunu herkes böyle bilsin. Onun dışında asla ama asla tehdide boyun eğmeyiz. Asla baskıya izin vermeyiz, vermiyoruz da. Bizim asli görevimiz budur. Vatandaşın özgür iradesinin sandığa yansıması önemlidir. Hiçbir baskı, tehdit altında kalmadan güvenlik ile ilgili sıkıntımız yok ve bütün tedbirlerimizi aldık. Sağlıklı bir seçim olması içinde gerekli çalışmamızı, planlamamızı yapıyoruz.” diye konuştu.

Ardından Yücebağ Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret eden Vali Deniz, daha sonra buradan ayrıldı.

İLKHA











Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler