Irak’ta serbest bırakılan işçilerden Ercan Özpilavcı’nın oğlu konuştu

Irak’ta serbest bırakılan işçilerden Ercan Özpilavcı’nın oğlu konuştu

Irak’ta kaçırılan işçilerden bugün serbest bırakılan Kocaelili Ercan Özpilavcı’nın oğlu yaşadıkları süreci anlattı.

Irak’ta kaçırıldıktan 18 gün sonra Basra’da bugün serbest bırakılan işçilerden Ercan Özpilavcı’nın oğlu Alper Özpilavcı, yaşadıklarını ve son gelişmeleri anlattı.

2 Eylül tarihinde Irak’ta çalıştıkları Nurol İnşaat’a ait şantiyeden kaçırılan 18 işçiden biri olan Ercan Özpilavcı ve Necdet Yılmaz bugün Basra’da serbest bırakıldı. Babasının serbest bırakılması ile ilgili konuşan Ercan Özpilavcı’nın oğlu Alper Özpilavcı, şunları söyledi: “Allah’ımıza binlerce kez şükürler olsun. İki işçimiz sağ salim kurtarıldı. Gerekli makamlar diğer 16 işçiyi de kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyorlar. Bizim de zaten çok fazla bir bilgimiz yok. Nasipse inşallah babamız gelecek.” dedi.

Serbest bırakıldıktan sonra babası ile çok uzun konuşma fırsatı bulamadıklarını söyleyen Alper Özpilavcı, “Sabah babamla konuştuk, ikisinin de durumu şu an iyi. Onlar da zaten gerekli birimlere açıklamalarını yapmaktalar şu anda. Türkiye’ye getirilmiş değiller. Dediğimiz gibi geldiklerinde daha detaylı bilgi verebiliriz. Bizi yetkililer aradı. Ama fazla konuşma fırsatı bulamadık babamızla, sadece iyi olduklarını öğrenebildik. Temennimiz diğer 16 arkadaşının da kurtarılması yönünde. Biz de 15 gündür perişan haldeydik.” dedi.  (İLKHA)




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler