İSG birinci dönem başvuruları alınmaya başladı

İSG birinci dönem başvuruları alınmaya başladı

2019-İSG 1. dönem başvuruları saat 10.00 itibariyle alınmaya başladı.

ÖSYM, 2019 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 1. dönem başvurularının saat 10.00 itibariyle alınmaya başladığını duyurdu.

Başvurular 11 Nisan'a kadar devam edecek. Sınav ücreti ise 240 TL olarak belirlendi. Sınav, 18 Mayıs 2019 tarihinde Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illerinde uygulanacak.

ÖSYM'den yapılan açıklamada, "2019 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 1. Dönem Sınavı, 18 Mayıs 2019 tarihinde Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illerinde uygulanacaktır. Sınava başvurular, 4-11 Nisan 2019 tarihleri arasında elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri (Tüm il/ilçe ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri) aracılığıyla alınacak veya ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden saat 10.00'dan itibaren bireysel olarak yapılacaktır." denildi.

2019-İSG Kılavuzunun da paylaşıldığı açıklamada, sınava başvuru yapacak adayların Kılavuzda yer alan bilgileri dikkatle incelemeleri gerektiği belirtildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler