İşgal rejimin eski Bakanı Liberman: HAMAS'ın oyuncağı haline geldik

İşgal rejimin eski Bakanı Liberman: HAMAS'ın oyuncağı haline geldik

siyonist rejimin sözde eski savaş Bakanı Avigdor Liberman, HAMAS'ın bütün sahalara hakim olduğunu ve kendilerini oyuncakları haline getirdiğini söyledi.

Siyonist medyaya konuşan Liberman, siyonist rejimin mevcut kabinesinin Filistin direnişine yönelik yaklaşımının kabul edilemez olduğunu savundu.

Liberman, "Filistin tarafı durumu kontrol ediyor ve bize hangi adımı atacağımızı dikte etmektedir. Biz hiçbir inisiyatif göstermiyoruz ve onların emrindeyiz. Kendimizi onların elinde bir oyuncak haline getirdik." dedi.

siyonist rejimin iktidardaki kabinesinin işgal altındaki toprakların kuzeyindeki Lübnan Hizbullahı'yla baş edememesini ve Yemenli Ensarullah'ın Kızıldeniz'de rejimin gemilerine yönelik saldırılarına karşı çıkamaması "kabul edilemez" olarak nitelendiren Liberman, "Kızıldeniz bizim için önemli bir deniz ticaret rotasıdır ve bu durumun devamı artık mümkün değildir." ifadesini kullandı.

Liberman, siyonist rejimin bir kısmının Gazze'yi terk etmesi için gönderilmesine ek olarak, ateşkesin devamı konusunda Filistin direniş liderleriyle dolaylı olarak görüşmek üzere Mossad başkanının Katar'da bulunmasına değinerek, bu olayların savaş kabinesinin iddiasıyla çeliştiğini söyledi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.