İşgalci İsrail Askerlerinin Katliam Halayı!

İşgalci İsrail Askerlerinin Katliam Halayı!

Gazze'ye düzenlediği saldırılarla 194 Filistinliyi katleden Siyonist İsrail ordusu, katliamı kutluyor. İsrail askerlerinin dans ederken çekilen fotoğrafı büyük tepki topluyor.

8 gündür Gazze'ye ölüm yağdıran işgalci İsrail ordusunun dans ederken çekilen fotoğrafları büyük tepki topladı. 29'u çocuk 194 kişinin şehit edildiği saldırılar devam ederken, İsrail askerlerinin bu şekilde görüntülenmesi üzerine 'Katliam halayı' yorumları yapılıyor.

'Hatıra fotoğrafı' da çekiliyorlar

Gazze'nin yakınlarına konuşlanmış olan askerlerle saatlerce eğlenen fanatik Yahudiler, hatıra fotoğrafı da çektiriyor. 'Her ölüm onlara eğlence' yorumları yapılan İsrail askerleri, bir yandan saldırırken bir yandan katliamı kutluyor.

Bu arada İsraillilerden gelen "evlerini vuracağız boşaltın" telefonlarının ardından Gazze'deki BM üslerine sığınan Filistinlilerin sayısı her geçen gün artıyor.

İşgalci İsrail 8 günde 29 çocuğu katletti

Siyonist İsrail ordusu, 8 gündür 'Koruyucu Hat' ismini verdiği operasyonla 29'u çocuk 194 kişiyi katletti. Havadan ve karadan Gazze'ye saldıran İsrail sivilleri hedef alıyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler