İşgalci siyonist rejimde Corona nedeniyle ölenlerin sayısı 5'e yükseldi

İşgalci siyonist rejimde Corona nedeniyle ölenlerin sayısı 5'e yükseldi

​Siyonist işgal rejimi Sağlık Bakanlığı, yeni Coronavirusü nedeniyle 2 kişinin daha öldüğünü ve vaka sayısının 2 bin 30'a çıktığını duyurdu.

Siyonist işgal rejimi Sağlık Bakanlığı, yeni Coronavirus nedeniyle 2 kişinin daha öldüğünü, bugün sabah itibariyle yapılan son test sonuçlarına göre vaka sayısının 2 bin 30'a çıktığını duyurdu.

İşgal rejimi Sağlık Bakanlığı verilerine göre, son 24 saat içinde aralarında durumu ciddi olan 37 vakanın bulunduğu, 374 yeni vakanın da tespit edildiği belirtildi.

İşgal rejimi, Sağlık Bakanlığı'nın ülkede genel sokağa çıkma yasağı uygulanması isteğini kabul etmezken Maliye Bakanlığı'nın talebini göz önünde bulundurarak kısmi yasak çağrısında bulundu.

Siyonist rejim, vatandaşlarına sadece kısa süreli zaruri ihtiyaçlar için en fazla 100 metrelik bir mesafede dışarı çıkmasına izin ve toplu taşımayı önemli ölçüde azaltmaya karar verdiğini açıkladı.

Yeni alınan kararların bugün öğleden sonra yürürlüğe gireceğini duyuran işgal rejimi, ayrıca belediyelerin müfettişlerinin denetimleri sonucu talimatları ihlal ettiği belirlenen mağaza ve dükkanların kapatılması için özel düzenlemeler yapılmasına karar verdi.

Öte yandan, enfeksiyona karşı alınan kuralları ihlal edenler hakkında işgal rejimi polisinin 6 aya kadar hapis ve para cezası yaptırımları uygulama yetkisinin olduğu ifade edildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.