İSKEP Kahramanmaraş'ta anlatıldı

İSKEP Kahramanmaraş'ta anlatıldı

Türkiye genelindeki 12 belediye tarafından uygulanan ‘İstihdam İçin Koordinasyon ve Eğitim Projesi’ (İSKEP) çalışmaları Kahramanmaraş’ta devam ediyor.

‘İstihdam İçin Koordinasyon ve Eğitim Projesi’ (İSKEP)   kapsamında dezavantajlı vatandaşlarla ve engelli dernekleri ile bir araya gelinen bilinçlendirme ve farkındalık eğitimlerinin sekizincisi Kahramanmaraş İşitme Engelli Eğitim Kültür ve Spor Derneği’nde yapıldı.

Kahramanmaraş İşitme Engelli Eğitim Kültür ve Spor Derneğinde gerçekleştirilen toplantıya, İŞKUR Kahramanmaraş İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü,  Sosyal Yardımlaşma Vakfı Temsilcisi ile ve Kahramanmaraş İşitme Engelli Eğitim Kültür ve Spor Derneği dernek üyeleri katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği organizesinde  devam eden projede, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin hedef grup olarak belirlediği ‘Engelliler, Yoksul Vatandaşlar ve Çalışan Çocuklar ile Ailelerine’ yönelik uygulanan çalışmalar anlatılarak, fikir alışverişinde bulunuldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürü ve İSKEP Proje İl Koordinatörü Mehmet Fatih Akşam, Kahramanmaraş İşitme Engelli Eğitim Kültür ve Spor Derneği üyelerine İSKEP Projesini anlattı.

İşitme Engellilere Projenin çevirisini,  İşaret Dili tercümanı Duygu Taşdemir yaptı.  (İLKHA)

 




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler