İslahiye'de hemzemin geçitte tren hafif ticari araca çarptı: 2 ölü 1 yaralı

İslahiye'de hemzemin geçitte tren hafif ticari araca çarptı: 2 ölü 1 yaralı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde hemzemin geçitte trenin hafif ticari araca çarpması sonucu biri çocuk 2 kişi hayatını kaybetti, 1 çocuk da yaralandı.

Kaza, ilçenin Kozdere Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, makinistler M.K. ve H.K. yönetimindeki 67386 sefer sayılı Fevzipaşa-Beyoğlu destek treni, hemzemin geçitte Sadettin Ökkeş Kara (51) yönetimindeki 27 AAJ 010 plakalı hafif ticari araca çarptı.

Sürüklenen araçta sürücü Sadettin Ökkeş Kara ile okula götürdüğü yeğenleri Zeynep Azra Soysal (8) ve Elanur Soysal (6) ağır yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar bölgeye gelen itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri ile vatandaşların uzun uğraşları sonucunda sıkıştıkları araçtan çıkarıldı.

Sağlık ekipleri tarafından kaza yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Nurdağı Devlet Hastanesine kaldırılan ve hastanede tedavi altına alınan yaralılardan sürücü Kara ve Zeynep Azra Soysal, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Elanur Soysal ise ambulansla Gaziantep'e sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.