İslahiye'de kaza: 1 ölü 2 yaralı

İslahiye'de kaza: 1 ölü 2 yaralı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ikiye bölünen otomobilde sürücü hayatını kaybetti, annesi ve kardeşi yaralandı.

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ikiye bölünen otomobilde sürücü hayatını kaybederken, otomobildeki annesi ve genç kardeşi de yaralandı.

Kaza, İslahiye çevre yolu hastane kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgelere göre, İbrahim Kısacık (26) yönetimindeki 27 AAC 076 plakalı otomobil, Hikmet Tutum yönetimindeki 31 NEZ 61 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle Kısacık yönetimindeki otomobil ikiye bölünürken, sürücü Kısacık ise kaza yerinde hayatını kaybetti. Otomobildeki Kadriye (44) ve Murat Kısacık (19) yaralandı. Kaza yerinde çok sayıda sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kaza yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla İslahiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kısacık’ın cenazesi ise hastanenin morguna kaldırılırken, hastanede tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan Murat Kısacık, hayati tehlikesi bulunduğu için Gaziantep'e sevk edildi.

Kaza nedeniyle yaklaşık 45 dakika trafiğe kapanan yol ise araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.