İslami STK Davasında 3 Tahliye
HSH- Geçtiğimiz Ocak ayında terör timlerinin İzmit ve Ankara'da düzenlediği hukuksuz baskınlarla akıllarda kalan ve çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanan 3 kişinin serbest bırakıldığı bildirildi.
İzmit ve Ankara'da İslami sivil toplum kuruluşlarına düzenlenen operasyonlarda tutuklanan 3 kişi bugün çıkarıldıkları ilk mahkeme serbest bırakıldı.
İki ay önce terör timlerinin düzenlediği operasyonla gözaltına alınan ve çıkarıldıkları Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinde nöbetçi 14. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanan İzmit Umut-Der Başkanı İzzet Kazak, M. Emin Duman ve Erkan Efe bugün yapılan ilk mahkemece serbest bırakıldı.
Hatırlanacağı üzere Ocak ayında terör timlerinin gerçekleştirdiği operasyonla tutuklanan 3 zanlı gözaltı ve tutuklanma süreçleri medyada "Hizbullah'a darbe" benzeri başlıklarla geniş yer bulmuştu. Olayın hukuksuz yönüne dikkat çeken Sivil Toplum Kuruluşları ise söz konusu baskın ve tutuklamaya sert tepki göstermişti.
(Hürseda Haber)
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.