İsrail Büyükelçiliği'nden Erdoğan'a vize şoku!

İsrail Büyükelçiliği'nden Erdoğan'a vize şoku!

Başbakan Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde gitmesi planlanan Gazze ve Ramallah ziyaretleri öncesinde İsrail Büyükelçiliği vize işlemlerini durdurma kararı aldı.

HABER MRK - İsrail'in Ankara Büyükelçiliği, İsrail Dışişleri Bakanlığı'ndaki iş yavaşlatma eylemi kapsamında konsolosluk hizmetlerinin yeni bir talimata kadar durdurulduğunu belirtti.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde gitmeyi planladığı Gazze ve Ramallah ziyaretleri öncesinde İsrail Büyükelçiliği vize işlemlerini durdurması Türkiye'ye yönelik bir adım olarak değerlendirildi.

 

İsrail işbirlikçisi Mahmut Abbas denetimindeki Ramallah'a gitmek için İsrail vizesi alınması zorunlu.İsrail Büyükelçiliği'nin söz konusu girişimi, bölgeye gitmek için hazırlık yapan basın mansuplarını hayal kırıklığına uğrattı.

 

İsrail Büyükelçiliği, vize başvurusunda bulunan Türkiye vatandaşlarına, İsrail Dışişleri Bakanlığı'ndaki iş yavaşlatma eylemi nedeniyle konsolosluk hizmetlerinin yeni bir talimata kadar verilemediğini duyurdu.

 

İsrail Büyükelçiliği'nden vize başvurusu yapanlara verilen yazılı bilgide ayrıca, "Büyükelçiliğimiz, meydana gelen olumsuzluk nedeni ile üzüntülerini ifade eder. En kısa zamanda size hizmet vermeyi ümit ederiz" ifadeleri kullanıldı. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.