“İsrail Müslümanlara musallat olan kanserli bir virüstür”

“İsrail Müslümanlara musallat olan kanserli bir virüstür”

Solhan Çağrı –Der’in düzenlediği “Mescidi Aksa ve Ümmet” programında konuşan Araştırmacı Yazar Mehmet Göktaş, Kudüs`ün ümmeti birbirine bağlayan en önemli bağlardan biri olduğunu belirterek İsrail’in kanserli bir virüs olduğunu belirti.

Solhan Çağrı-Der, "Mescidi Aksa ve Ümmet “konulu programı düzenledi. Solhan Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe Kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı. Hınca hınç dolan salonda yer bulamayanlar, programı ayakta takip etmek zorunda kaldı.

Sunuculuğunu Nur Muhammed Kurtaran’ın yaptığı program, Yunus Kızılboğa’nın okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başladı. Çağrı- Der Başkanı Muhsin Barış dernek çalışmaları hakkında katılımcılara kısa bir bilgi sunumunda bulundu.  Daha sonra Program Sinevizyon gösterimiyle devam etti.

Programda günün önemini anlatan bir konuşma yapan Mehmet Göktaş, İsrail’i Müslümanlara

musallat olan kanserli bir virüs olarak nitelendirdi.

Göktaş şöyle devam etti: “Kardeşlerim bu Siyonizm, İsrail Amerika’yı avucuna almış olan Avrupa’yı eline almış İsrail kendini rahat uyuta bilmesi için şunu diyor; ‘Benim etrafımdaki ülkelerin başkanları ben tayın etmeliyim evet onun için İsrail’in yakın ve uzak komşusu olan bütün İslam ülkelerinin başında özellikle körfezler başta Suud olmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri Kuveyt bu ümmetin can damarı olan petrolü elinde avucunda tutan ülkelerin kriterleri Siyonistlere hizmet etmektir. Bunlar Siyonistlerin uşaklarıdır, onun için İsrail’in hatırı için Müslümanların kanını akıtıyor. İsrail denilen kanser tümörünü İslam ülkelerinin tam orta yerinde bir kırmızı kan lekesi şeklinde emperyalizm gelip tam orta yere Müslümanların başına musallat ettiler. Eğer o kanser ve tümör oradan kesilip atılmadığı müddetçe hiç birimize rahat yok.” dedi.

Solhanlıların yoğun katılım gösterdikleri program yapılan duayla sona erdi. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.