İsrail'den Golan Tepesi'ne roketli saldırı

İsrail'den Golan Tepesi'ne roketli saldırı

İsrail ordusunun Golan Tepesi'ne roketli saldırı düzenlediği ve saldırıda 30 Suriye rejim askeri yaralandı

Suriye'de rejim askerlerinin İsrail ordusuna ateş açmasının ardından İsrail ordusunun misilleme olarak Golan Tepesi'ne roketli saldırı düzenlediği ve saldırıda 30 rejim askerinin yaralandığı bildirildi.

Muhaliflere bağlı askeri meclis biriminin medya sorumlusu Ahmed Colani, Esad kuvvetlerinin sınırın diğer kısmındaki İsrail askerlerine ateş açması üzerine İsrail ordusunun misilleme amaçlı saldırı düzenlediğini belirtti.

İsrail'in Suriye sınırındaki Golan Tepesi'nde bulunan Kuneytra kentinin kuzeydoğusundaki Hamidiye beldesinde rejim güçlerinin karargah olarak kullandığı Hamidiye Okulu'na roketle ve havan topuyla saldırdığını dile getiren Colani, saldırıda 30 rejim askerinin yaralandığını kaydetti.

Maddi hasarın meydana geldiği okuldan rejim askerlerinin kaçmaya çalıştığını belirten Colani, saldırıda ölenlerin olduğunu ancak sayının netleşmediğini yönünde bilgiler aldıklarını ifade etti.

Colani, Hizbullah ile rejim güçlerinin İsrail topraklarına ve muhaliflerin denetimindeki bölgelere sızmaya çalıştığını kaydetti.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.