İstanbul Valiliğinde İl Koordinasyon Kurulu toplantısı

İstanbul Valiliğinde İl Koordinasyon Kurulu toplantısı

İstanbul Valiliği, her yıl 4 defa gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nın ikincisini düzenledi.

Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 2019 Yılı İl Koordinasyon Kurulu çalışmaları, 2019 yılı Dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantı kararlarının değerlendirildi. Toplantıda ayrıca 30.06.2019 sonu itibariyle yatırım değerlendire raporu sunumu gerçekleştirildi.

Sunumda, "2019 yılı Nisan ve Haziran döneminde Cumhurbaşkanı tarafından Sancaktepe ilçemizde kongre merkezi, çok sayıda okul, kız yurdu ve birçok güvenli tesisin bulunduğu yaklaşık 276 milyon TL tutarında tesis yapıldı. Yine Bahçelievler ilçemizde spor tesisleri ve gençlik merkezleri gibi öğrenim projelerinin bulunduğu 339 milyon TL tutarında tesis, ayrıca 18 Haziran 2019 tarihinse Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından 600 yataklı Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinin açılışına katılmıştır." denildi.

Yapılan değerlendirmelerin ardından, yatırımcı kuruluş temsilcileri 2019 yılı yatırımları ile ilgili olarak İl Koordinasyon Kuruluna bilgi sundu. Toplantı sonunda 2020 yılı yatırım teklifleri sunularak, ülkenin içerisinde bulunduğu sorun ve darboğazlardan çıkabilmesi için öneriler sunuldu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.