İstanbul'da öldürülen akademisyenle ilgili açıklama

İstanbul'da öldürülen akademisyenle ilgili açıklama

Maltepe Kaymakamlığı ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, bu sabah saatlerinde Maltepe ilçesinde bir dairede yaşanan "kundaklama-kasten öldürme" olayı ile ilgili yazılı açıklamada bulundu.

Maltepe ilçesinde meydana gelen Kasten Öldürme konusu ile ilgili olarak yapılan ilk belirlemelere göre; Sabah 08.00 civarı K.A.'nin A.S. isimli kadın şahsın evine gittiği, bir süre sonra tartıştıkları, akabinde K.A.'nin A.S. isimli kadın şahsı öldürdüğü, olaya hırsızlık şüphesi vermek için daireyi ateşe verdiği bilgisi alınmıştır. Şüpheli şahıs K.A. gözaltına alınmış, olay ile ilgili olarak adli soruşturma açılmıştır. Tahkikat işlemleri Asayiş Şube Müdürlüğünce yürütülmektedir." denildi.

Konuyla ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Bir insanı öldürmek, tüm insanlığı öldürmektir. Akademisyen Aylin Sözer'in katledilmesine çok üzüldüm. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. İnanıyorum ki bu cinayetin zanlısı, adaletimizden hak ettiği en ağır cezayı alacaktır. Takipçisiyiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.