İstanbul'daki silahlı saldırıda 1 polis hayatını kaybetti

İstanbul'daki silahlı saldırıda 1 polis hayatını kaybetti

​İstanbul Bağcılar'da bir çok suçtan arama kaydı bulunan şahsın yakalanması için yapılan çalışmalar esnasında düzenlenen silahlı saldırıda 1 polis hayatını kaybetti, 1 polis yaralandı.

Olay Bağcılar Yüzyıl Mahallesi 2136 sokakta saat 14.00 sıralarında meydana geldi.

İstanbul Valiliğinden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, "Bağcılar Yüzyıl Mahallesi'nde İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce; başta hırsızlık, yankesicilik ve uyuşturucu satıcılığı olmak üzere 75'ten fazla suç kaydı bulunan bir firarinin yakalanması için yapılan çalışmalar sırasında, Narkotim ekibimize düzenlenen silahlı saldırı sonucu 2 polis memurumuz yaralanmıştır." denildi.

Açıklamada, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edilen Bağcılar İlçe Araştırma Amirliği Narko Timlerde görevli polis Erkan Gökteke'nin, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği, Yunus Nacar'ın isimli polisin de kolundan yaralandığı kaydedildi.

Açıklamada, "Olay yerine sevk edilen ekiplerimizce görevli polis memurlarına silahlı saldırıda bulunan şüpheli S.B olayda kullandığı silahla birlikte yakalanmıştır. Olayla ilgili olarak şüpheli O.I. ve K.A. adlı şüpheliler bir adet silahla birlikte yakalanmış, firari şüpheli R.B'nin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatılmıştır. Olayda kullanılan biri pompalı tüfek olmak üzere 3 silah ele geçirilmiştir." ifadelerine yer verildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.