İtalya'da Depremde Ölü Sayısı Artıyor

İtalya'da Depremde Ölü Sayısı Artıyor

italya'nın kuzeyinde meydana gelen 5.8 şiddetindeki depremde son gelen bilgilere göre 15 kişi yaşamını yitirdi.

İTALYA - Ülkenin kuzeyinde yerel saate göre sabah 9.00'da 5.8 şiddetinde meydana gelen depremde birçok tarihi bina yıkıldı.

 

İlk tespitlere göre 3 kişi hayatini kaybetti. Ancak enkaz altında kalarak yaşamını yitirenlerin sayısı 15'e yükseldi. Onlarca kişi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

 

Merkez üssü Reggio Emilia bölgesine bağlı Modena kenti yakınları olan depremin, yerin 10 kilometre derinliğinde kaydedildiği belirtildi.

 

Deprem çevre illerde Como, Milano, Bologna ve Floransa'da da hissedildi.
Modena kentinde yaşayan birçok Türkiyeli vatandaş ise İtalyan hakli ile beraber parklarda oturarak yetkililerden yardım bekliyor.

 

Milano 'Bologna ve Modena'da tren seferleri durduruldu. Bazı eski hastanelerde şuan için boşaltıldı. (Yunus Can - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.