İTTİHADUL ULEMA Mehmet Görmez'in dayısının taziyesine katıldı

İTTİHADUL ULEMA Mehmet Görmez'in dayısının taziyesine katıldı

İTTİHADUL ULEMA Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şenlik, eski Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in vefat eden dayısının Gaziantep'teki taziyesine katıldı.

İTTİHADUL ULEMA Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şenlik, beraberindeki kalabalık bir heyetle, dün vefat eden eski Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in dayısı Fevzi Yılmaz'ın taziyesine katıldı.

Gaziantep'in Nizip ilçesine gelen Şenlik ve beraberindeki heyet, taziyelerin kabul edildiği Çanakçı Mahallesi'ne geçti. Mahalledeki taziye evini ziyaret eden heyeti Görmez'in yakınları karşıladı.

Taziyede hazır bulunamayan Görmez'e telefon üzerinden baş sağlığı dileyen Şenlik, Görmez'in yakınlarına taziyede bulundu. İTTİHADUL ULEMA üyesi Molla Abdulkuddüs Yalçın'ın Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından İTTİHADUL ULEMA üyelerinden Molla Abdurrahman Ekinci, ölüm hakkında bir sohbet yaptı.

Ölümün kaçınılmaz bir gerçek olduğunu ifade eden Ekinci, asıl ebedi hayatın ahiret hayatı olduğuna dikkat çekerek, tüm insanların ahiret hayatı için hazırlık yapması ve ölüme hazırlıklı olması gerektiğini söyledi.

İnsanların kabir hayatında bu dünyada işledikleri amelleri ile baş başa kalacağına işaret eden Ekinci, bundan dolayı ahret hayatı için salih amellerin işlenmesi gerektiğini belirtti.

Şenlik de her nefsin ölümlü olduğunu, ölüm sonrası ebedi olan ahiret hayatı için insanların bir hazırlık içinde olması gerektiğini belirterek merhuma Allah’tan rahmet ve Görmez ile yakınlarına sabr-ı cemil dileklerinde bulundu.

Öte yandan HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığından da bir heyet de Görmez'in vefat eden dayısının taziyesine katıldı.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, il yönetimi ile birlikte Görmez'in vefat eden dayısının taziyesine katılarak, Görmez ve yakınlarına başsağlığı diledi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.