İyi yetişmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir

İyi yetişmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir

Van İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, iyi yetişmiş bir nesil, ülkenin en önemli sermayesi olduğunu dile getirdi.

Van İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, 2018-2019 eğitim öğretim yılının başlangıcı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Yayımladığı mesajda, öğrenci ve ailelerine yeni eğitim öğretim yılının verimli geçmesini temenni etti.

Yayımlanan mesajda, "İyi yetişmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir. Bu bilinçle 2018-2019 eğitim öğretim yılına başlıyoruz. Hayatımızda ailemizden sonraki en önemli basamaklardan biri olan okullarımızdır. Eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunarak öğrencilerimizi gelecekteki hedeflerine ulaştıracak, hayata hazırlayacak bir yuvadır. Bu bilinçle İpekyolu Belediyesi, okullarımızın temizliği, tamiri, tadili, asfaltlanması, park ve çevre düzenleme hizmetlerini sürdürüyoruz. Bu hizmetlerin yanı sıra Z kütüphaneler, şişme oyun parkları, kültürel-sosyal faaliyetler, kırtasiye malzemeleri temini ve benzeri hizmetlerini bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kararlılıkla ve artarak sürdürecektir. Bu duygularla değerli öğretmenlerimizin, tüm eğitim çalışanlarımızın, sevgili öğrencilerimizin ve ailelerimizin 2018-2019 eğitim öğretim yılının verimli geçmesini temenni ederim. Sevgi, saygı ve başarı dileklerimi sunarım." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.