Kadirli'de Kutlu Doğum coşkusu

Kadirli'de Kutlu Doğum coşkusu

Peygamber Sevdalıları Platformu Osmaniye Koordinatörlüğü tarafından Kadirli ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Kutlu Doğum etkinliği coşkuyla gerçekleşti.

OSMANİYE - Peygamber Sevdalıları Platformu Koordinatörlüğü tarafından Kadirli ilçesinde Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi.


Sunuculuğunu İsmail Bora'nın yaptığı etkinlik, Fetullah Beyazçiçek Hoca'nın Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Özlem Ajans sanatçılarından Emrah Karabulut'un okuduğu Mevlidi Şerif, ilahi ve ezgilerle devam etti.


Günün anlam ve önemiyle ilgili bir konuşma yapan İlahiyatçı Yazar İsa Emre, "Dün haberleri izledik. Gâvur bir şarkıcı gelmiş Türkiye'ye gâvur, Müslüman bile değil. Gecenin birinde gelmiş ille de bunu görmeye gelmişler. 14-15 yaşlarında genç kızlar, bu adam zahmet edip şöyle pencereden bile bakmıyor. Arabanın içinden bile çıkmıyor. Genç kızlar orda oturup hüngür hüngür ağlıyor, 'Vah ben bu adamı görmedim' Bu anne ve babalar Allah'a nasıl hesap verecek? Bir futbolcuyu karşılamaya on binlerce insan gidiyor, bu toplum nasıl huzur bulsun, bu toplumda insanlık nasıl zirve yapsın? Bir futbolcuyu, bir şarkıcıyı tanıdığı kadar gençlerimiz Allah Resulü'nü tanımıyor. On bir tane futbolcunun adını sayan genç Peygamberin çocuklarını sayamıyor. Eğer huzurlu bir toplum istiyorsak, asrı saadetleri yaşamak istiyorsak, dünya ve ahret hayatımızı kazanmak istiyorsak Allah Resulü'nün misyonuna ve sünneti seniyesine yapışacağız" dedi.


Özlem Ajans sanatçılarının okuduğu ilahi ve ezgilerden sonra etkinlik, yapılan dua ile sona erdi. (Abdulkadir Alakuş- Sinan Özdil-İLKHA)



 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.