Kahramanmaraş-Gaziantep Karayolunda yolcu otobüsü TIR’a çarptı: 1 ölü 26 yaralı

Kahramanmaraş-Gaziantep Karayolunda yolcu otobüsü TIR’a çarptı: 1 ölü 26 yaralı

Kahramanmaraş’ta yolcu otobüsünün TIR’a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 26 kişi de yaralandı.

Kahramanmaraş’ta yolcu otobüsünün TIR’a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken, 26 kişi de yaralandı. Yaralılar Gaziantep'teki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza, sabah erken saatlerde Kahramanmaraş-Gaziantep Karayolunun 50’inci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Oral'ın (44) kullandığı 21 BH 963 plakalı yolcu otobüsü 31 YS 476 plakalı TIR’a arkadan çarptı.

Feci kazada, otobüsün ön kısmı ile TIR’ın arka kısmı iç içe girdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekiplerinin otobüs ile TIR’ı birbirinden ayırırken eş zamanlı olarak adeta zamanla yarıştığı görüldü. 45 dakikalık çalışmadan sonra sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılara sağlık ekipleri müdahalede bulundu.

Yaralılar Gaziantep’teki çeşitli hastanelere kaldırılırken, otobüs muavini Süleyman Dorudemir (25) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Tedavilerine devam edilen 26 yaralıdan üçünün ise sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

İLKHA











HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.