Kahramanmaraş'ta enkaz altında kalan 3 kız kardeş için umutlar tükendi!

Kahramanmaraş'ta enkaz altında kalan 3 kız kardeş için umutlar tükendi!

Kahramanmaraş'ın Hayrullah Mahallesinde çöken 11 katlı Seçkinler apartmanının enkazında kalan ve yaşam bulguları üzerine yaklaşık 2 gündür kurtarma çalışmalarının yapıldığı Şeval Zeynep, Hayriye Zişan ve Ecrin Üdürgücü kardeşlerle ilgili umutlar tükendi.

Edinilen bilgiye göre, Hayrullah Mahallesi Sandalzade Bulvarında çöken Seçkinler apartmanında termal kamera, duvar arkası görüntüleme cihazı ve köpekle yapılan aramada canlı tespit edilmesi üzerine ekipler bölgeye yönlendirildi. 2 gündür yoğun olarak sürdürülen çalışmalarda sesli uyarılarla da Şeval Zeynep (17), Hayriye Zişan (15) ve Ecrin Üdürgücü (12) kardeşlerle temas kurulmaya çalışıldı.

Ekiplerin sürdürdükleri yoğun çalışmalarda 11 katlı binanın enkazında kalan 3 kız kardeşe ulaşmak mümkün olmadı. Son olarak akşam saatlerinde yapılan sesli uyarılara cevap alınmaması üzerine termal kameralarla yapılan çalışmada da canlı emaresi tespit edilmedi. Bunun üzerine hayatta olmadığı belirlenen Üdürgücü kardeşlerle ilgili arama kurtarma çalışmaları sonlandırıldı. Enkaz kaldırma ekipleri çöken binada çalışma başlattı.

3 kız kardeşin bulunduğu enkazdan 4 gün önce de aynı zamanda HÜDA PAR Kahramanmaraş İl Başkanı olan babaları Nusrettin, anneleri Rabia ile erkek kardeşleri Abdülkerim ve Muhammed Yasin Üdürgücü'nün cansız bedenleri çıkarılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.