Kahramanmaraş’ta korkutan anız yangını

Kahramanmaraş’ta korkutan anız yangını

Kahramanmaraş-Adana karayolu üzerinde bulunan bir bahçedeki elektrik tesisatında meydana gelen kısa devrenin kuru otları tutuşturması sonucu anız yangını meydana geldi.

Kahramanmaraş-Adana Karayolu üzerinde bulunan, Çakırlar Mahallesi’nde bir bahçedeki elektrik tesisatında meydana gelen kısa devrenin, kuru otları tutuşturması sonucu meydana gelen anız yangını korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Edinilen bilgiye göre olay, Çakırlar Mahallesi’nde bulunan bir bahçenin önündeki bir arazide meydana geldi. Bahçedeki elektrik tesisatında meydana gelen kısa devrenin kuru otları tutuşturması sonucu çıktığı belirtilen anız yangını bir anda geniş bir alana yayıldı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi. Hızla yayılan yangının yakında bulunan bir eve ve çiftliğe yaklaşması sebebiyle yangına müdahale eden itfaiyeciler, alevlerin geniş bir alana yayılması üzerine itfaiye komuta merkezinden destek istedi.

Merkez İtfaiye, Kılılı İtfaiye Grubu ve Orman İtfaiyesinden  gelen 7 araç ve 20 personel eş zamanlı olarak yangın mahalline hareket ederek yangına müdahale ederken, olumsuz arazi şartlarına rağmen dört koldan çembere alınan alevler, bir eve metreler kala kontrol altına alındı.

Soğutma çalışmaları 2 saat sürerken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler