Kâhta'da bidondan sızan gaz mahalleliyi tedirgin etti

Kâhta'da bidondan sızan gaz mahalleliyi tedirgin etti

Adıyaman'ın Kâhta ilçesinde hurda alım satımı yapılan bir iş yerinde ikiye bölünen bidondan sızan gaz mahalleliyi tedirgin etti.

Buğday Pazarı içerisinde hurda alım satımı yapılan bir iş yerinde hurda olarak alınan bir bidonun kesilmesi sırasında çevreye yayılan gaz, vatandaşları rahatsız edince bölgeye itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, Buğday Pazarı içerisinde bir iş yerinde kesilen bidondan havaya gaz sızdı. Gazın sızmasıyla mahalle sakinleri ile sokakta oynayan çocuklar aniden öksürmeye başladı. Yetkili birimler aranarak durum bildirildi. Evinin balkonunda temizlik yapan bir bayan, eşini arayıp, 'Mahallede bir koku var, öksürmeye başladım.' diyerek eşini bilgilendirdi. Daha sonra mahallede oynayan çocuklarında öksürmesi üzerine olay yerine itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri gazdan etkilenen Abdulvahap A, Mustafa D, Hasari S, Emre D, Mehmet S ve Bedir Y'yi, ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Gazdan etkilenen vatandaşların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kimi vatandaşlar ise mahalle arasında bu tür iş yerlerinin bulunmasının doğru olmadığını dile getirerek olaya tepki gösterdi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.