Kaldırımda oturan engelliye otomobil çarptı

Kaldırımda oturan engelliye otomobil çarptı

Gaziantep'te minibüse çarpmamak için manevra yapan otomobil ile duvarın arasında sıkışan Suriye uyruklu Hüseyin Çavuş, yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Şehitkamil ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen otomobil, sokakta aniden dönen plakası öğrenilemeyen minibüse çarpmamak için direksiyon kırdı.

Kontrolden çıkan otomobil, kaldırıma çıktı. Otomobil kaldırımda oturan Suriye uyruklu yürüme engelli Hüseyin Çavuş’a (46) çarparken bakkaldan çıkan 2 küçük çocuk son anda kaçarak otomobilin altında kalmaktan kurtuldu.

Engeli nedeniyle yerinden kalkamayan Çavuş otomobil ile duvar arasında sıkıştı. Kaza sonrası araçtan inen sürücü ve yanındakiler, otomobili geriye yitti. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Çavuş, bölgeye sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ayağı kırılan Çavuş, 15 gün süren tedavisinin ardından taburcu edildi.

Kazanın ardından ambulansın gelmesiyle kaçtığı belirtilen sürücünün yakalanması için başlatılan çalışmanın devam ettiği belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler