Karalama amaçlı haberleri şaşkınlıkla izliyorum

Karalama amaçlı haberleri şaşkınlıkla izliyorum

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça, "Karalama amaçlı haber ve yorumları büyük bir şaşkınlık ve ibret ile izliyorum." dedi.

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça, yıllar önce yayınlanan bir ansiklopedide yer alan ifadeler üzerinden, son günlerde çeşitli medya organlarında şahsına yönelik olumsuz iddialara karşılık verdi.

Ağırakça, yayınladığı kamuoyu açıklamasında basın ve sosyal medyada çıkan haber ve yorumların karalama amaçlı ve suçlayıcı olduğunu belirtti.

28 Şubat zihniyetinin refleksleriyle yaklaşım gösterenlerin, eninde sonunda büyük bir utanç ve mahcubiyet yaşayacağına dikkat çekildiği kamuoyu açıklamasında, iktidara talip ana muhalefet partisi milletvekilleri ve genel başkanlarının herhangi bir araştırma ve incelemede bulunmaksızın kendisine yönelik karalamalara alet olduklarına işaret edildi.

Söz konusu ansiklopedide yer alan demokrasi, kadın ve sarığa dair bilgilerin kendisine ait olmadığının altının çizildiği açıklamada haberlerin "Çamur at izi kalsın" yaklaşımından hareketle yapıldığı ifade edildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.