"Karanlık odakların emelleri boşa çıkacak"

"Karanlık odakların emelleri boşa çıkacak"

Hür Dava Partisi Kayseri il ve ilçe teşkilat başkanları, yaptıkları ortak basın açıklamasıyla HÜDA PAR Silopi ilçe binasına düzenlenen menfur saldırıyı kınadı.

KAYSERİ - Hür Dava Partisi Kayseri il ve ilçe teşkilatları, partilerine karşı yapılan saldırıları yaptıkları ortak basın açıklamasıyla kınadı.


HÜDA-PAR Kayseri il Teşkilatı'nda yapılan basın açıklamasını Talas ilçe başkanı Yılmaz Yolci okudu.


PKK/BDP uzantılı karanlık yapıların bölgede İslami faaliyet gösteren yapı ve kurumları hedef alarak yaptıkları bu saldırıların aslında onların dine karşı nasıl çirkef bir tutum sergilediklerinin göstergesi olduğunu ifade eden Yolci, "Partimizin Silopi ilçe binasına yapılan Molotoflu ve ses bombalı saldırı partimizin bazı grupların uykusunu kaçırdığı ispatlanmış, bu nedenle yüzü maskeli bir çete tarafından gece yarısı pervasızca bu saldırı düzenlenmiştir." dedi.


Yolci sözlerini şöyle sürdürdü, "Hakkaniyeti, adaleti huzur ve barışla birlikte İslami bir ahlakı kendisine şiar edinen partimizin bu ideal fikirlerini hazmedemeyen ve kendi fikir ve düşüncelerine güvenmeyen güruh yapı ve uzantılar yıkıcı, huzur bozucu eylemlere yeltenmektedirler. Partimize yapılan bu saldırı sadece belli bir kesimi değil bütün bölgenin saadetini ve barış içinde, kardeşçe bir yaşantıyı kötü yönde etkilemektedir. Kürt toplumunun kaosa sürüklenerek kamplara ayrılmak istendiği bu saldırıda da ortaya çıkmıştır. Ayrıca bu menfur saldırıyı tel'in ettiğimizi belirtmek istiyorum." (Bilal Çevik - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.