Kardeş STK’lar Platformundan Birecik Kaymakamına ziyaret

Kardeş STK’lar Platformundan Birecik Kaymakamına ziyaret

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Kardeş STK’lar platformu yetkilileri, artan uyuşturucu kullanımı ve satımı ile ilgili görüş alı verişinde bulunmak üzere Birecik kaymakamını makamında ziyaret etti.

Birecik’te çeşitli faaliyet yürüten 9 sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturdukları Kardeş STK’lar Platformundan bir heyet, Birecik Kaymakamı Deniz Zeyrek’i ziyaret ederek, artan uyuşturucu kullanımı ve satımı ile ilgili sorunu aktardılar.

İlçedeki tüm resmi kurumları ziyaret edeceklerini belirten Kardeş STK’lar platformu yetkilileri, ilk ziyaretini Birecik Kaymakamlığına yaptıklarını belirtti.

Özellikle Saha Mahallesi ve küçük çarşı diye bilinen caddede, artan uyuşturucu kullanımı ve satımı ile ilgili sorunu Birecik Kaymakamı Deniz Zeyrek’e aktardılar.

İlçedeki temel sorunlardan birinin Saha mahallesindeki çarpık kentleşme olduğunu, mahallede bir çocuk parkının bile bulunmadığını, bu sorunun da yetişen nesle olumsuz yansıdığını dile getiren Kaymakam Zeyrek, bir olay esnasında Emniyet görevlilerinin Panzerle mahalleye girip olaylara rahat müdahale edemediğini söyledi.

Gerek uyuşturucu kullanımı ve satımı ile, gerekse de farklı herhangi bir suçla ilgili halkımızın 155’i arayarak ihbarda bulunmalarını isteyen Zeyrek, halkımızın bu konuda hassas davranmadığını dile getirdi.

Kaymakam Zeyrek son olarak, STK’ların bir araya gelerek çeşitli faaliyetler yapabileceğini, böylece karar alıcılar üzerinde etkili olabileceklerine vurgu yaptı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler