Kaymakam Hakan Kafkas selde hasar gören yerlerde inceleme yaptı

Kaymakam Hakan Kafkas selde hasar gören yerlerde inceleme yaptı

Derik Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hakan Kafkas, selde hasar gören yerlerde incelemelerde bulundu.

Derik Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hakan Kafkas, Denktaş, Alibeyköy, Doğancık Mahallesi ile Kurudere mezrasında yağan yağmur sonrası Yıldız göletin taşımasıyla oluşan sel nedeniyle mağdur olan aileleri ziyaret ederek, oluşan hasarları yerinde inceledi.

Mağdur olan aileleri dinleyerek kendileriyle sohbet eden Kafkas, AFAD ekiplerinin hasar çalışmasına başladıklarını ve mağduriyetlerin giderileceğini söyledi.Yağan yağmur sonrası göletin taşmasıyla bazı kırsal mahallelerde ve bir mezrada hasarların oluştuğunu söyleyen Kafkas, şöyle konuştu:

“Yağan yağmur sonrası ilçemizdeki Yıldız göletin taşımasıyla 3 mahallem ve bir mezramızda  oluşan hasarları yerinde inceledik. AFAD ekipleri zarar gören yerlerde çalışma başlattılar. Vatandaşlarımızın mağduriyeti giderilecek. Bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun, Yüce Allah’tan (Celle Celaluhu)  bir daha böyle bir felaketin yaşanmamasını temenni ediyorum.”

Selden zarar gören yerlerde incelemede bulunan Kafkas’a, Mardin Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Daire Başkanı Sinan Yıldırım, AFAD Mardin İl Müdürü Davud Esen, Karayolları Mardin Şube Müdürü Mustafa Özbili de eşlik etti.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler