Kaymakam Mehmet Yüzer Kızıltepe’ye veda etti

Kaymakam Mehmet Yüzer Kızıltepe’ye veda etti

İçişleri Bakanlığınca yayınlanan kararname ile İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atanan Kızıltepe Kaymakamı Mehmet Yüzer için veda programı düzenlendi.

Bir yıl önce Mardin’in Kızıltepe İlçe Kaymakamlığı görevine getirilen Mehmet Yüzer’in İçişleri Bakanlığınca 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atanmasının ardından görevinin tamamlanması nedeniyle Kaymakam Yüzer için bir veda programı düzenlendi.

Hikmet Kebap Salonunda düzenlenen yemekli programa Kaymakam Mehmet Yüzer’in yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabulut, 4. Hudut Alay Komutanı Atilla Terzioğlu, Ak Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, İlçe Başkanı Aydın Yücedağ, İlçe Emniyet Müdürü Emin Yıldırım, kanaat önderleri, STK ve meslek odaları temsilcileri, kurum amirleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Veda programı etkinliğine katılan konukları ile tek tek sohbet ederek kendileri vedalaşan Kaymakam Mehmet Yüzer, yaptığı veda konuşmasında görev yaptığı kısa bir dönemde Kızıltepe’ye hizmet etmek için çaba sarf ettiğini ve Ankara’daki yeni görevinde Kızıltepe ile ilgili yapılabilecek her hizmete destek vereceğini belirterek, şunları söyledi:

“Bizim mesleğimizde böyle geliyorsunuz size biçilen bir vade var ve siz o vadenin de ne kadar uzun olduğunu bilmiyorsunuz. Bir müddet sonra gidiyorsunuz. Zahmet buyurup geldiniz. Kısa bir dönem oldu, bir yıl gibi bir süre oldu. Elimizden geldiği kadar çabaladık, çok bir şey kattık diyemeyiz ama sizleri sevdik Kızıltepe’yi çok sevdik. Biz mülki amirleri çalıştığımız yerleri hiç unutmayız hep orada güzel şeyler olsun isterler. İnşallah Kızıltepe’nin geleceği güzel olur. Ben vedalaşmaları çok sevmem hepinizden helallik istiyorum.  Hepinizin üzerimde hakkı var pek çoğunuza da iade-i ziyarete gelemedim, hakkınız helal edin. Yalnız şunu söylemek isterim, Ankara’da çalışırken bizim gücümüzün yettiği bizim kolumuzun uzandığı bir derdiniz bir sıkıntınız olursa muhakkak bizi haberdar edin. Biz eğer elimizden gelen bir imkân varsa Kızıltepe’nin lehine, zaten onu kullanacağız. Ama sizin de Ankara’da bir kapınız bir dostunuz var, ararsanız gelirseniz bizi mesut bahtiyar edersiniz. Hepiniz sağlıcakla kalın, Allah sizden razı olsun.”

Konuşmanın ardından, Kızıltepe Kaymakamlığı Yazı işleri Müdürü Ramazan Uygur tarafından Kaymakamlık çalışanları adına Kaymakam Yüzer’e Kızıltepe’nin simgesi olan Başak motiflerinin olduğu porselen bir saat hediye etti

İşletme sahibi ve Yöresel Tatlar ve Dobalen Derneği Başkanı Hikmet Ölçer de Kaymakam Yüzer’e dernek adına bir teşekkür plaketi verdi.

Programın sunuculuğunu yapan Başak FM radyosu sorumlusu Nuriye Patır ise radyoya destek ve katkılarından dolayı Kaymakam Yüzer’e bir teşekkür hediyesi sundu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.