Kayseri Kutlu Doğum etkinliğine hazır

Kayseri Kutlu Doğum etkinliğine hazır

Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Kayseri Umut-Der, Kayseri merkezinde düzenleyeceği “Eşiz önder Hz. Muhammed” Kutlu Doğum etkinliği için hazırlık çalışmalarına hız verdi.

Peygamber Sevdalılar Platformu'na üye derneklerden Kayseri Umut Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Kayseri Umut-Der),  “Eşiz önder Hz. Muhammed” temasıyla düzenlenecek Kutlu Doğum programı  için yapılan hazırlıkların tamamlanma aşamasına geldiğini  beliirtti.

Konu ile ilgili Peygamber Sevdalıları Platformu Kayseri Koordinatörlüğü Sözcüsü Emrullah Şavli tarafından yapılan açıklamada, "12 Nisan Pazar günü saat 13.00'da Kayseri Mimar Sinan Parkında yapılacak etkinliğe, İlahiyatçı Yazar Cemal Çınar ile Celalettin Sipahioğlu  konuşmacı olarak katılacak. " dedi.

Şavli, Kayserinin Merkezinde bulunan işyerleri ile toplu taşıma araçlarına afiş asıldığını, şehrin merkezindeki bazı yerlerde el ilanının dağıtıldığını, radyolara reklam verildiğini, halka Peygamber Sevdalıları ve Özlem Ajansı’nın ortak çalışması olan “Peygamber Sevdalıları 2015” ilahi CD’sinin ücretsiz olarak dağıtılacağını belirtti.

Yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliklerine tüm halkı davet eden Şavli, “Kutlu Doğum programına tüm halkımızı davet ediyor ve bu coşkuya ortak olmalarını diliyoruz.” dedi.İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.